Prachtige Heren vd Bovenkamp@aksel B Madsen vintage fauteuil

thumb

thumb

thumb

thumb

thumb

Prijs:
n.o.t.k.
Categorie:
fauteuils
Omschrijving:

Prachtige Heren van de Bovenkamp en Aksel bender Madsen gerestaureerde met Kvadrat 65 Hallingdal wollen stof beklede fauteuil.
Ik heb ook de dito Dames fauteuil in de verkoop los of als set.
Verder heb ik ook nog div van de bovenkamp fauteuils en salontafels. deze fauteuils zijn met stof naar keuze te kiezen, wij kunnen ook uw fauteuils her stofferen.

Wij werken op afspraak en met de Corona regels!!

Bekijk ook mijn andere advertenties voor nog meer moois.
Spirit Retro design is een klein specialistische stoffeerderij en bedrijf in Vintage retro design meubels ten behoeve van u en mijn verkoop collectie.

Ik ben gespecialiseerd in Nederlandse minimalistische meubels en Nederlandse organische meubels met een knipoog naar de Scandinavische meubels.

De nadruk ligt dan ook op de vijftiger en zestiger en begin zeventiger jaren.

Mijn collectie spreekt voor zich namen en merken noemen is dan ook overbodig.,
Zie ook mijn andere advertenties
En ik kan u dan ook, zeer deskundig advies geven betreffende vintage retro meubelen, en de zithouding, en kan daarin veel voor u betekenen.Ik werk uitsluitend op afspraak en neem daar dan ook alle tijd voor, die u nodig heeft om tot een goede uitkomst voor u te komen.

Naast mijn al her gestoffeerde meubelen in mijn Nieuwe Schatkamer, heb ik nu ook een Kraamkamer vol met mooie nog te restaureren meubels, waarbij u nog alle inspraak kunt hebben voor kleur en soort stof etc.
Ik heb sinds kort een nieuw erg mooi landelijk gelegen Nieuwe Schatkamer in de omgeving van Doesburg.
0636070584

Reageer