Nieuw gematte Martin Visser&Spectrum Vintage retro Design

thumb

thumb

thumb

thumb

thumb

Prijs:
€895,00
Categorie:
fauteuils
Omschrijving:
Mooie zeer Professioneel nieuw gematte Martin Visser SZ 01 vintage retro design fauteuil.
Deze fauteuil is de eerste uitvoering de 2e uitvoering heb ik ook die heeft geen ronde buizen aan het eind van de rugleuning of zitting.

Tevens heb ik nog een mooie witte met kunststof beklede SZ01.
Kijk ook eens naar mijn andere advertenties!!
Spirit Retro design is een klein specialistische stoffeerderij en bedrijf in Vintage retro design meubels ten behoeve van u en mijn verkoop collectie.

Ik ben gespecialiseerd in Nederlandse minimalistische meubels en Nederlandse organische meubels met een knipoog naar de Scandinavische meubels.

De nadruk ligt dan ook op de vijftiger en zestiger en begin zeventiger jaren.

Mijn collectie spreekt voor zich namen en merken noemen is dan ook overbodig.,
Zie ook mijn andere advertenties
En ik kan u dan ook, zeer deskundig advies geven betreffende vintage retro meubelen, en de zithouding, en kan daarin veel voor u betekenen.Ik werk uitsluitend op afspraak en neem daar dan ook alle tijd voor, die u nodig heeft om tot een goede uitkomst voor u te komen.

Naast mijn al her gestoffeerde meubelen in mijn Nieuwe Schatkamer, heb ik nu ook een Kraamkamer vol met mooie nog te restaureren meubels, waarbij u nog alle inspraak kunt hebben voor kleur en soort stof etc.
Ik heb sinds kort een nieuw erg mooi landelijk gelegen Nieuwe Schatkamer in de omgeving van Doesburg.

0313482770 of 0636070584
Voeg foto toe
Voeg foto toe
Uw internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Meer informatie?
X

Reageer